Over ons

Het team achter Wildschieten.nl wilt jullie graag wat meer informatie verschaffen over het schieten van wilde dieren. Onder de term 'wilde dieren' worden veel dieren verstaan die anderen misschien niet zo snel hieronder zullen plaatsen. Zo bedoelen we met wilde dieren niet alleen de grote dieren zoals herten, zwijnen, dassen en vossen, maar ook de kleinere dieren die in het wild voorkomen, zoals konijnen, ratten en muizen.

Fotograferen wordt steeds populairder

Deze website is opgericht voor de mensen die meer willen weten over het fotograferen van wilde dieren. Wij hebben gemerkt dat dit namelijk steeds populairder wordt en dat steeds meer mensen dit willen gaan doen. Om jullie hierbij te helpen hebben we een overzicht gemaakt van de Nationale Parken in Nederland. Hier kun je allerlei dieren vinden die je ergens anders in het land niet snel zult vinden. Vandaar dat het erg bijzonder is als je dit moment vast kunt leggen met een fotocamera. Dankzij het volgen van een fotocursus en het beschikken over een goede fotocamera, kan men de prachtigste foto's maken van deze wilde dieren. Bij het fotograferen van wilde dieren is het wel belangrijk dat je er rekening mee houdt dat deze dieren geen mensen gewend zijn en dus erg schuw kunnen zijn. Ze zijn goed op hun hoede en rennen dus meteen weg als ze een onverwacht geluid horen of een onverwachte beweging zien. Ook is het belangrijk dat je de flits uitzet, aangezien dit een negatieve invloed kan hebben op de foto.

Speel de spellen

Op deze website kun je ook gebruik maken van de verschillende spellen die wij ter beschikking hebben gesteld. Dankzij deze spellen kun je meer ervaring opdoen over het wild schieten, zowel letterlijk als figuurlijk. Wij hopen dat jullie op deze website kunnen vinden waar je naar op zoek bent en tevens kunt genieten van de spellen.